Letošní Summer Game Fest máme úspěšně za sebou a vedle oznámení a zpráv, které jsme vám přinesli samostatně, také nabízíme seznam se vším ostatním. Je toho hodně :-)

Samostatně jsme napsali:

GOTHAM KNIGHTS

FLASHBACK 2

Sci-fi Flashback z roku 1992 je zpět. Společnost Microids oznámila projekt Flashback 2, v němž se vrací Conrad B.Hart spolu se svými spojenci, aby opět čelili rase Morphů. Těšit se můžeme na nový příběh, stejně jako na plno akce a puzzlů.

Na hře pracuje i několik autorů originálu v čele s Paulem Cuissetem, přičemž si ji zahrajeme ještě letos v zimě ve verzi pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S.

MARVEL'S MIDNIGHT SUNS

GOAT SIMULATOR 3

Jedno z nejdůležitějších oznámení letošního Summer Game Festu je samozřejmě očekávané pokračování jedné úspěšné hry z předešlých let. Goat Simulator... 3. Ne 2, ale 3.

Hra by měla vyjít na letošní podzim pro PC, PS5 a Xbox Series X/S. Jo, a samotná hra také bude mít kooperaci až pro čtyři hráče.

ROUTINE

Hororová adventura Routine se vrací. Ne ale jen tak po nějaké menší odmlce, ale po zhruba 10 letech. Hra měla vyjít původně už v březnu 2017.

V Routine se máme dostat na lunární základnu, která jednoho dne zcela utichne. A z průzkumu se stává boj o přežití.

Kdy se hry dočkáme zatím stále nevíme, ale vyjít by měla na PC, Xbox One a Xbox Series X/S, přičemž to vypadá, že bude také součástí Game Passu.

OUTRIDERS WORLDSLAYER

Polští People Can Fly připomenuli, že se blíží Outriders Worldslayer. Nová éra poněkud opomenuté kooperativní střílečky začne 30. 6. letošního roku na počítačích i konzolích. Hrát budete moci sami nebo v kooperaci s přáteli. Více nemá smysl se rozepisovat, vše jsme už napsali před měsícem a něco zde.

HIGHWATER

STREET FIGHTER 6

AMERICAN ARCADIA

NEON WHITE

CUPHEAD: THE DELICIOUS LAST COURSE

MIDNIGHT FIGHT EXPRESS

WARFRAME THE DUVIRI PARADOX

HONKAI STAR RAIL

ZENLESS ZONE ZERO

SUPER PEOPLE

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: SHREDDER'S REVENGE

ONE PIECE ODYSSEY

SOUL HACKERS 2

METAL: HELLSINGER

THE QUARRY

NIGHTINGALE

SAINTS ROW: BOSS FACTORY

WARHAMMER 40K: DARKTIDE