Recenze

Nioh 2 vás motivuje riskovat, ale chybu neodpustí Nioh 2 vás motivuje riskovat, ale chybu neodpustí 9

Nioh 2

Nioh se stalo v subžánru "soulslike" her velmi charakteristickým titulem. Pokračování série staví na osvědčeném základu. Původní mechaniky vypilovalo a obohatilo soubojový systém o vzrušující novinky.

V Dreams můžete vytvořit nebo objevit emotivní díla i totální shitpost V Dreams můžete vytvořit nebo objevit emotivní díla i totální shitpost 10

Dreams

Pokud jste někdy chtěli tvořit hry, stála před vámi překážka složitých enginů. Nyní ale Media Molecule přináší Dreams – jednoduchý způsob, jak tvořit, sdílet a objevovat nejen hry ale i jiná díla.

Judgment s tajemným příběhem je ideálním výchozím bodem pro nezasvěcené Yakuzou Judgment s tajemným příběhem je ideálním výchozím bodem pro nezasvěcené Yakuzou 7

Judgment

Po šestém díle Yakuzy a remaku druhého dílu přišlo japonské studio Ryu Ga Gotoku se spin-offem Judgment, který využívá osvědčené mechaniky známé akční adventury a přidává několik novinek.

My Friend Pedro vám ukáže zač je toho banán! My Friend Pedro vám ukáže zač je toho banán! 8

My Friend Pedro

I banány dokážou být pěkně brutální. My Friend Pedro není jen obyčejný kamarádíček, který po nocích hraje Minecraft, ale šílený magický banán, který vás povede cestou za pomstou a vykoupením.