V rámci zveřejnění nové finanční zprávy potvrdil Ubisoft předběžná data vydání dříve oznámených her. Dostalo se nám tak znovu potvrzení, že střílečka Far Cry 6 vyjde v aktuálním fiskálním roce, který končí 31. 3. 2022.

Ve stejném období máme čekat kooperativní PvE akci Rainbow Six Quarantine, adrenalinový sportovní titul Riders Republic, šílenost na kolečkových bruslích jménem Roller Championship a bezplatnou hru The Division Heartland, o níž nevíme vůbec nic.

Později bylo upřesněno, že Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine vyjdou do 30. 9. 2021.

Na druhou stranu, Ubisoft opět odložil Skull & Bones. Na pirátskou hru s otevřeným světem po vzoru Assassin's Creed IV: Black Flag si počkáme do dalšího fiskálního roku - má tedy dorazit mezi dubnem 2022 a březnem 2023. Přitom Skull & Bones bylo odhaleno před dlouhými čtyřmi lety, ale vývoj nejde podle představ.

Kromě výše zmíněných her v Ubisoftu pracují také na projektech ze světa Avatara a Star Wars. Oba připravují tvůrci série The Division ve studiu Massive Entertainment. Plus pokračuje také vývoj akční adventury Beyond Good & Evil 2.

Přečtěte si také: Jaké budou Star Wars od tvůrců série The Division?

Zajímavá je absence remaku Prince of Persia: The Sands of Time. O něm se francouzská společnost vůbec nezmínila. Původně měla předělávka dorazit na začátku letošního roku, ale po druhém odkladu nebylo specifikován nový termín.

Nové informace o připravovaných titulech můžeme očekávat na nadcházející akci Ubisoft Forward v rámci E3 2021. Digitální prezentace se uskuteční 12. 6. v devět hodin večer našeho času.