V našem kompletním průvodci E3 2021 jsme naznačili, co můžeme na jednotlivých prezentacích čekat. Dnes jsme ale o něco chytřejší. Po zklamání, že neuvidíme Dead Island 2, nové Metro, Saints Row 5, Time Splitters a nejspíš ani Hogwarts Legacy (akční RPG ve světě Harryho Pottera), Gotham Knights a Suicide Squad Kill The Justice League, přicházejí na řadu pozitivnější informace.

Fanoušci studia Gearbox Software by si neměli nechat ujít Summer Game Fest. Právě v rámci této show, jež se uskuteční ve čtvrtek 10. 6. od 19:30 našeho času, bude představen nový projekt tvůrců série Borderlands.

O novém titulu Gearboxu bohužel oficiálně nic nevíme. Generální ředitel studia, Randy Pitchford, nedávno řekl: „Rozhodně pracujeme na neuvěřitelných věcech, které vás, doufám, překvapí a potěší.“

Podle neoficiálních informací má 2K Games představit Wonderlands, údajně jde o spin-off série Borderlands a pozornost má být věnována postavě Tiny Tine.

Přečtěte si také: Firaxis chystají XCOM s hrdiny Marvelu a na E3 se ukáže i spin-off Borderlands

Na zhruba devadesátiminutové PC Gaming Show budeme svědky 39 nových videí, oznámení her a rozhovorů. Mezi tituly, které se objeví, patří Naraka Bladepoint, Dying Light 2, Hello Neighbor 2 a další. Očekávat máme také velké novinky vztahující se ke značně Orcs Must Die!, důležité odhalení ohledně strategie Humankind a zprávu od Valve týkající se Steamu.

Abych vás trošku víc navnadil, tak Techland má přinést podrobný pohled na hlavní hrdinu Aidena z Dying Light 2, zatímco z Hello Neighbor 2 uvidíme nový gameplay.

PC Gaming Show startuje 13. 6. ve 23:30 našeho času. Indian vám přinese komentované streamy ze všech důležitých prezentací, včetně těchto dvou zmíněných.

Přečtěte si také: Dying Light 2: Stay Human se v nových záběrech jen blýská. Čeština potvrzena

Na závěr špatná zpráva, remake Prince of Persia: The Sands of Time nebude součástí Ubisoft Forward. Vývojáři v příspěvku na sociálních sítích uvedli, že zatím nejsou připraveni sdílet žádné další informace, ačkoli dělají dobré pokroky.

Dalo se to čekat, na začátku tohoto roku byla předělávka hry odložena na neurčito. Původně měla vyjít v lednu 2021, než byla odložena na březen a poté opět posunuta. Tvůrci děkují fanouškům za jejich trpělivost a pochopení ohledně vývoje.

Druhou špatnou zprávou je, že letos Prince of Persia: The Sands of Time Remake nevyjde. Možná tvůrci cílí na první tři měsíce roku 2022. Uvidíme.