Informace pocházejí od důvěryhodného zdroje.

S blížícími se prezentacemi v rámci E3, která bude letos čistě digitální, se internetem začínají šířit neoficiální informace o dosud neodhalených hrách. Řada nyní došla na společnost 2K Games. Od ní bychom se měli dočkat čtyř oznámení.

Se zprávou přišel človíček na fóru Reddit od svého důvěryhodného zdroje. Na první pohled bych mu nepřikládal velkou váhu a s největší pravděpodobností o tom ani nepsal, do hry ovšem vstoupil známý novinář Jason Schreier. Ten informace de facto potvrdil. Proto je označujeme jako důvěryhodné.

Co tedy můžeme čekat? 2K Games mají příští týden odhalil „XCOM s hrdiny od Marvelu“. Půjde o tahovou akci od studia Firaxis, v níž máme slyšet známé herce. Projekt má mít kódové označení CODA.

Druhou hrou má být Wonderlands, údajně jde o spin-off série Borderlands a pozornost má být věnována postavě Tiny Tine. Jinak se ale bude spin-off podobat všem předchozím komiksovým střílečkám z tohoto světa. Konečný název by mohl být Tiny Tina's Wonderlands.

Třetí hrou je basketball NBA 2K22. Na obalu má být bývalý německý basketbalista Dirk Nowitzki.

Přečtěte si také: Nová hra od tvůrců Mafie má mít otevřený svět mísící sci-fi a fantasy

A poslední hrou je akční projekt s kódovým označením Volt. Ten se nachází v rané fázi vývoje a je popisován jako „Cthulhu potkává Saints Row“. Zdroj prý neví, kdo na této akci pracuje, ale mohlo by to být studio Hangar 13, které má dělat na sci-fi titulu v otevřeném světě s nadpřirozenými prvky. To by celkem sedělo.