Společnost Deep Silver krotí očekávání fanoušků před E3 2021. V rámci čistě digitálního veletrhu má Koch Media, vlastník Deep Silveru, na 11. 6. naplánované novinky, ale bohužel nepůjde o očekávané nové díly známých a oblíbených sérií.

Bohužel, ale na E3 2021 se nedozvíme žádné novinky vztahující se ke značkám Dead Island, Saints Row, Metro a TimeSplitters. Budeme si tak muset počkat, abychom věděli podrobnosti o dlouho vyvíjeném Dead Island 2, budoucnosti post-apokalyptického Metra, pokračování bláznivé městské akce Saints Row a znovuzrození kultovního TimeSplitters.

Nicméně, na všech těchto hrách se usilovně pracuje, ale ještě nejsou nejspíš ve vývojové fázi, kdy by o nich chtěl vydavatel mluvit. Místo toho se Deep Silver s Koch Media zaměří na jiné tituly.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Z materiálů, které společnost Epic Games předložila u soudu ve sporu s Apple, jsme se dozvěděli, že PC verze Dead Island 2 a Saints Row 5 mají být časovými exkluzivitami pro Epic Games Store.

Vývoj Dead Island 2 začal v roce 2012 v polském studiu Techland. O dva roky později byla hra představena pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Tvůrci původního prvního dílu ale nedokázali najít s vydavatelstvím Deep Silver/Koch Media společnou řeč a projekt přešel pod Yager Developments. Poté zamířil k Sumo Digital, aby nakonec skončil u Dambusters. Techland mezitím vytvořil úspěšné Dying Light.

Přečtěte si také: Next-gen verze Saints Row: The Third Remastered se připomínají v traileru

Podrobnosti o Saints Row 5 a dalším Metru zatím nejsou žádné, ale je známo, že se na nich pracuje. Stejně tak nedávno byl oznámen nový TimeSplitters, ovšem ten je s jistotou v rané fázi vývoje.