Nintendo zveřejnilo seznam nejstahovanějších her za únor 2022 přes eShop na evropském trhu. Žebříček je založen pouze na počtu stažení, takže nejsou započítány hry, které jsou fyzicky na kartě. První příčku si stále drží Pokémon Legends: Arceus, Minecraft předstihl Mario Party Superstars a do žebříčku se dostaly i novinky v podobě Cuphead a Olli Olli World.

NEJSTAHOVANĚJŠÍ HRY - ÚNOR 2022

1. Pokémon Legends: Arceus

Chytejte a zkoumejte divoce žijící Pokémony a dokončete tak první Pokédex pro region Sinnoh v Pokémon Legends: Arceus, který vyšel na Nintendo Switch začátkem roku 2022. Tato hra ctí základní hratelnost původních Pokémon her a přidává k nim nové akční a RPG prvky.

2. Minecraft

Pixelovaný svět plný kostiček a barev. Rozvíjej si svou kreativitu a fantazii ve světě plném zvířat, nestvůr a hráčů.

3. Mario Party Superstars

Mario Party se vrací s pěti klasickými stolními hrami z Mario Party her z konzole Nintendo 64. Rozložení sil v jednotlivých hrách se může velmi rychle proměnit, tak zůstaňte ostražití, pařmeni! Tento i ostatní herní režimy mohou být hrány rovněž online.

4. Animal Crossing: New Horizons

Připraveni na výlet na opuštěný ostrov v novém dobrodružství Animal Crossing?

5. Stardew Valley

Stardew Valley je nezávislý farmářský RPG simulátor vyvíjený Ericem "ConcernedApe" Baronem a vydaný studiem Chucklefish. Hra byla vydána pro Windows v únoru 2016, později v roce pro macOS, Linux, PlayStation 4 a Xbox One. Port pro Nintendo Switch byl vydán v říjnu 2017.

6. Among Us

Online hra pro 4 až 10 hráčů, kteří se snaží přežít ve vesmíru, zatímco někteří členové posádky jsou podvodníci, kteří se tajně snaží celou misi zkazit.

7. Mario Kart 8 Deluxe

Užijte si novou verzi nejzábavnějších závodů všech dob a rozjeďte svou herní konzoli Nintendo Switch na plné obrátky. Těšte se na všechny oblíbené tratě a postavy z Wii U verze, včetně všech DLC tratí i postav. Všichni se vrací na startovní čáru spolu s nováčky, kteří se vám chtějí představit. Jedná se o postavy jménem Inkling Boy, Inkling Girl, King Boo a Bowser Jr.

8. OlliOlli World

Třetí díl skejťácké série OlliOlli je ambicióznější než ty předchozí. Ve studiu Roll7 hodlají zúročit zkušenosti a realizovat vizi, kterou měli od začátku této značky. OlliOlli World se drží arkádového stylu, žánru plošinovek a akčních prvků. Hráči prozkoumávají otevřený svět Radlandu a setkají se s mnoha „mystickými bohy“ skateboardingu. Dostanete možnost si plně přizpůsobit svého hrdinu. Zvolíte si vzhled, stejně tak triky a styl.

9. Cuphead

Cuphead je klasická akční střílečka, která klade velký důraz na boje s bossy. Grafika a ozvučení se inspirovaly kreslenými groteskami z 30. let 20. století.

10. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Připojte se k Mariovi, Luigiumu, princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury na Nintendo Switch. Bowser unesl princeznu Sprixie a je jen na našich hrdinech, aby ji zachránili.

Přečtěte si také: Blíží se velké rozšíření a vylepšení Stardew Valley

11. Big Brain Academy: Brain vs. Brain

V Big Brain Academy: Brain vs Brain si zahrajete širokou škálu aktivit, jako je zapamatování si řady čísel, identifikace zvířete, které se pomalu zaostřuje, nebo pomoc s vedením vlaku do cíle v zábavných a rychlých aktivitách. Utkejte se s přáteli a rodinou v zápasech pro 4 hráče.

12. The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Zapomeňte na všechno, co víte o The Legend of Zelda hrách. Vydejte se do světa plného objevů, prozkoumávání a dobrodružství ve hře The Legend of Zelda: Breath of the Wild, hře, která boří hranice světa videoher.

13. Five Nights at Freddy´s

Jste chlap, který ochraňuje různé objekty a právě začal svou novou práci v pizzerii Freddy, kde různí medvídci chodí i v noci. Vaším úkolem je přežít bez jediného útoku na vaší osobu.

14. Pokémon Brilliant Diamond

Remake původní hry Pokémon Diamond z Nintenda DS, který vyšel v roce 2007, se podívá na konzoli Nintendo Switch. Pokémom Brilliant Diamond vás zavede na známá místa v novém hávu. Vraťte se do regionu Sinnoh s tímto perfektně zvládnutým přepracováním klasického Pokémon RPG.

15. Super Mario Odyssey

Připojte se k Mariovi, Luigiumu, princezně Peach a Toadovi na jejich cestě za záchranou království Sprixie ve hře Super Mario 3D World + Bowser’s Fury na Nintendo Switch. Bowser unesl princeznu Sprixie a je jen na našich hrdinech, aby ji zachránili.