Během týdne se objevilo několika zajímavých novinek ze světa Nintenda, o kterých by byla škoda je nezmínit. Pojďme se na ně vrhnout v našem speciálním článku věnovaný všem fanouškům Switche.

Systém pro Switch dostal aktualizaci na verzi 13.2.1

Jde o první aktualizaci v tomto roce. Oficiální informace k danému odhalují některá obecná vylepšení stability systému. Zde jsou oficiální informace Nintenda k této aktualizaci:

Ver. 13.2.1. (Publikováno 19. ledna 2022)

Obecná vylepšení stability systému pro zlepšení uživatelského používání.

Hráči ale hlásí, že Nintendo opravilo Bluetooth a SSL systém.

LEGEND OF ZELDA: MAJORA'S MASK V ROZŠÍŘENÉM PŘEDPLATNÉM

Zrovna v nedávném článku o přidání hry Banjo-Kazooie do knihovny her rozšířeného předplatné služby Nintendo Switch Online jsme mohli začít spekulovat nad tím, jaká hra se v příštím měsíci připojí do této knihovny. Dlouho jsme čekat nemuseli. Nintendo oznámilo, že dalším titulem z éry konzole N64 bude The Legend of Zelda: Majora's Mask! Hra původně vydaná v roce 2000 se připojí do knihovny již v únoru.

Proměňte své platinum body za jedinečné plakáty

Disponujete na svém Nintendo účtu minimálně 500 platinových bodů? Nyní je můžete proměnit za set tří plakátů her z éry N64! Konkrétně se jedná o hry The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Mario Kart 64 a Star Fox 64.

Jediné, co je na tomto celé zpoplatněné, tak poštovné. To vychází na necelých 7 eur, v přepočtu na cca 186 korun. Plakáty jsou vytištěny na lesklém a vysoce kvalitním papíře. Ten disponuje gramáží 200g/m² a velikost plakátu je 70 x 50 cm. Proměnit bodíky můžete zde.

Noví Pokémoni opět unikly na internet před vydáním

Již příští pátek vychází novinka Pokémon Legends: Arceus a Nintendo si může udělat další čárku v podobě úniku hry na internet. Není to totiž pro Nintendo něco výjimečného. V nedávné době nebyly ušetřeny úniku tituly v podobě nového Metroidu, Mario Party Superstars a ani v listopadu vydaných nových Pokémonů. A zdá se, že Nintendu to moc nevadí. Kdyby chtělo, ošetří si to do budoucna.

GTA: The Trilogy pro Switche zná datum vydání fyzické kopie

Nepříliš pozitivně hodnocená Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition v podobě fyzické kopie na kartě by se měla dostat na pulty obchodů již 11. 2. Počáteční vydání bylo sužováno chybami, problémy se snímkovou frekvencí, které fanoušci hořkosladce zkousávali. Generální ředitel Take-Two Strauss Zelnick v rozhovoru pro CNBC na začátku tohoto týdne řekl:

„Pokud jde o GTA Trilogy, to ve skutečnosti nebyl nový titul. Byl to remaster již existujících titulů. Na začátku jsme měli glitch, ale ten glitch byl vyřešen. A tomuto titulu se v rámci společnosti dařilo vážně skvěle. Takže máme opravdu radost. Do budoucna máme úžasný plán.“

Sérii Kingdom Hearts si na Switchi zahrajete přes cloud

V rámci výročí 20 let od vydání první hry ze série Kingdom Hearts dostanou dárek majitelé Switche. Pohádkové dobrodružství kombinuje postavičky od Disney a Square Enix vyjdou 10. února a hru si zahrajete prostřednictvím cloud technologie. Dostupné budou tyto kompilace:

  • Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX
  • Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
  • Kingdom Hearts III
  • Kingdom Hearts Intergrum Masterpiece - kolekce všech verzí

WRC 10 dorazí na Switch

17. 3. si napíšou do kalendáře všichni, co si chtějí užít oficiální rallye závody WRC 10 na Nintendu Switch.

„Při příležitosti oslav 50. výročí šampionátu nabízí WRC 10 zcela novou edici, která je plná nového obsahu a senzací. Připomeňte si ty nejnapínavější okamžiky od roku 1973 až dodnes! WRC 10 History Mode prověří váš jízdní talent až na samou hranici díky 19 historickým soutěžím, ve kterých se budete muset přizpůsobit závodním podmínkám daného období.“