Lords of the Fallen, Road to Vostok, strategie D.O.R.F. ve stylu Red Alertu, nový survival Chimera, připomínka The Invincible, Mars Horizon 2: The Search for Life, Path of Exile 2, strategie ze světa Warhammeru, Park Beyond, Baldur's Gate 3 a další hry jsme viděli na PC Gaming Show.

Kompletní souhrn níže. Některým hrám se budeme ještě věnovat v samostatných novinkách.

Samostatně jsme napsali:

Lords of the Fallen

Prostřednictvím hodně krátkých gameplay záběrů se připomenulo hardcore akční RPG Lords of the Fallen.

ROAD TO VOSTOK

Fanoušci ultra-hardcore survival střílečky Road to Vostok se během letošního podzimu mohou těšit na novou rozsáhlou demoverzi. První demo přilákalo více než 400 tisíc hráčů.

D.O.R.F.

Příznivci real-time strategií, zejména legendárního Red Alertu, by měli zpozornit. Rýsuje se pro ně tady náhrada v podobě duchovního nástupce jménem D.O.R.F.

Hra se odehrává v temné verzi budoucnosti Země zničené genetickými experimenty, nekonečnými válkami a mimozemskými anomáliemi. K dispozici budou tři hratelné frakce, každá má samostatnou příběhovou kampaň a unikátní jednotky. Frakce jsou: industriální Crumbling Empire, vyspělý New World Order a Barbarians ve stylu Mad Maxe.

CHIMERA

Autoři survivalu Green Hell se snaží dostat na novou úroveň a přicházejí se survivalem Chimera, ve kterém budete prozkoumávat tajemnou planetu v neustále se měnícím otevřeném světě zmítaném opakujícími se kataklyzmaty. 

THE INVINCIBLE

Bývalí tvůrci Cyberpunku 2077 a Dying Light nadále pracují na svém vysněném titulu The Invincible, který nám připomenuli. Hrát budeme za vědkyni Yasnu, jež je na průzkumu vzdálené tajemné pouštní planety Regis III, kde hledá pohřešované členy své posádky. Mezitím se zaplete do politického konfliktu mezi soupeřícími frakcemi.

MARS HORIZON 2: THE SEARCH FOR LIFE

Vybudujte vlastní vesmírnou agenturu ve hře Mars Horizon 2: The Search for Life. Do budování se budete moci pustit už brzy v alfa testu, který je na obzoru. Registrace zde. Plná verze vyjde v roce 2024 na PC.

Path of Exile 2

Path of Exile 2 má velké ambice. Přesvědčí vás nové gameplay záběry? Více se dozvíme 28. 7.

OZNÁMENÍ BETY Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin

Poprvé se můžeme podívat v akci na real-time strategii Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, která bude mít veřejnou betu. Uskuteční se od 7. do 10. 7. Druhá potom někdy později v tomto roce. Titul připravuje studio Frontier Developments.

PARK BEYOND

Vývojáři Tropica 6 z Limbic Entertainment nám už 16. 6. nabídnou Park Beyond, simulátor zábavního parku, jenž popírá fyzikální zákony. Budou vám předány klíče od zábavního parku, který budete budovat, spravovat a rozvíjet do velkých komerčních výšin.

Nový trailer nabízí pohled na atrakce popírající fyzikální zákony, které budeme moci stavět: několikapatrové kolotoče, horské dráhy, které se nejistě obtáčejí kolem hor, plošiny, které prakticky levitují stovky metrů nad zemí, něco, co vypadá jako plně kloubová animatronická socha, a spoustu dalších praštěných nápadů.

Park Beyond vyjde 16. 6. na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

BALDUR'S GATE 3

HELL LET LOOSE

Historická multiplayerová first-person akce Hell Let Loose obdrží režim Objective v aktualizaci Devotion to Duty. Jde o kratší a rychlejší herní režim s menšími týmy o pouhých 25 hráčích. Také se odehrává na nové mapě Brécourt Manor Assault.

DUNE: AWAKENING

NOVA ROMA

F1 MANAGER 2023

I AM FUTURE

OZNÁMENÍ DEMA WARHAVEN

KILL IT WITH FIRE 2

KREATIVNÍ REŽIM PRO TEARDOWN

NIVALIS

PŘEHLÍDKA HER OD TINY BUILD

Jumplight Odyssey

PUNCH CLUB 2

Saleblazers

ETERNIGHTS

Sulfur

STAMPEDE RACING ROYALE

FEROCIOUS

ISLANDS OF INSIGHT

MARIACHI LEGENDS

NAHEULBEUK'S DUNGEON MASTER

CITIZEN SLEEPER 2 STARWARD VECTOR

CRITTER COVE

MIASMA CHRONICLE

UNDEAD INC.

SLIME 3K

DREAD PILOTS

ALTERED ALMA

INVECTOR: RHYTHM GALAXY

PARCEL CORPS

ETERNIGHTS

EXO RALLY CHAMPIONSHIP

STORMGATE 

PATHFINDER: GALLOWSPIRE SURVIVOR

FORTUNE'S RUN

FABLEDOM

VAMPIRE SURVIVORS

30XX

Ember Knights

MACABRE

SHADOW GAMBIT

EARTHLESS

MY FRIENDLY NEIGHBORHOOD

TERRATECH WORLDS

BLOOMTOWN

BREATHEDGE 2

SAND