Krásné páteční ráno. Posnídat můžete ve společnosti několika videí. Nejprve se podíváme na launch trailer budovatelsko-manažerské strategie Two Point Campus. Ten připomíná, že hra 9. 8. vyjde na PC a obě generace konzolí PlayStation a Xbox. Všichni si budou moci postavit svůj vlastní kampus a stát se jeho ředitelem se vším všudy. Jen s tím rozdílem, že tady se studenti učí vyrobit obrovskou pizzu, kouzlit, hledat vzácné artefakty nebo se utkat v rytířském souboji.

Popravdě mě překvapil zájem v srpnovém Kalendáři hráče o nevšední nezávislý titul Cult of the Lamb od studia Massive Monster a vydavatelské společnosti Devolver Digital. Proto v našem souhrnu nemůže chybět nový gameplay trailer s ukázkou hratelnosti a představením čtyř biskupů, které budete muset porazit, abyste svrhli starý režim a nahradili ho režimem uctívajícím vašeho pána. Ano, jde o bosse. Beránek a jeho následovníci budou muset být hodně stateční.

Saints Row představuje Kevina, legendárního kuchaře se sklony ke zločinu. Dozvěděli jsme se, že ho ztvární Greg Chun, jenž hrál Takayukiho Yagamiho v Judgment a Lost Judgment, Yu Nanba v Yakuza: Like a Dragon nebo Raze ve Valkyria Chronicles 4. Kevin má konexe a dovednosti, které mu umožňují získat pozornost Santo Ilesa, fiktivního města, které v této bláznivé akční adventuře musíte ovládnout.

The Ascent, kooperativní akce s RPG prvky v kyberpunkovém světě, obdrží tenhle měsíc příběhové DLC s názvem Cyber Heist. Zahrát si ho budete moci po dokončení hlavní kampaně hry, protože navazuje na její příběh. Do nového dobrodružství v nové oblasti s dalšími úkoly a více zbraněmi se můžete pustit od 18. 8., a to sólo, nebo v kooperaci s přáteli.