V úterní podvečer se nám sešla čtyři videa ze čtyř her. Studio Rockstar Games krátkým videem dává vědět, že jižní San Andreas zachvátila vlna veder, ceny pohonných hmot prudce rostou a ekonomika je na pokraji zhroucení. Černému trhu se však daří, čehož budete moci využít i vy díky bezplatné aktualizaci The Criminal Enterprises, která dnes míří do GTA Online.

To fanoušci kradmého zabíjení jsou vítání na ostrově Ambrose, který zdarma dorazil do akce Hitman 3. S Agentem 47 se vydáte na nové dobrodružství na odlehlý ostrov v Andamanském moři, kde zlotřilí zloději a nebezpečný pirátský syndikát plánují odvážnou loupež. Součástí plně prozkoumatelné sandboxové lokace jsou nové cíle, herní příležitosti, výzvy, odemykatelné odměny a mnoho dalšího.

Po ukázce vybavení v podobě všelijakých mimozemských zbraních, včetně anální sondy, přichází na řadu prohlídka lokací. V akční adventuře Destroy All Humans! 2: Reprobed, která je remakem druhého dílu, navštívíte Bay City, Albion, Tunguska, Takoshima a Solaris. Jak to v tomhle prostředí vypadá, tak to názorně ukazuje dvouminutový gameplay trailer.

Odpočinek od zabíjení a zběsilého tempa najdete v Disney Dreamlight Valley, předběžný přístup bude spuštěn 6. 9. na PC a konzolích PlayStation, Xbox a Nintendo Switch, dokonce bude i v Game Passu. Podíváte se do kdysi idylické země Dreamlight Valley, kde postavičky Disney a Pixaru žily v harmonii. Noční trny se však rozrostly po celé zemi a vy musíte dát vše do pořádku.