Rockstar představil nové rozšíření GTA Online. Multiplayerová část gangsterské akce Grand Theft Auto 5 obdrží přírůstek nazvaný Criminal Enterprises, který upozorní hráče na současné problémy moderního světa, jako je ekonomická krize a vlny veder.

„Ekonomika jižního San Andreas je v krizi. Ceny pohonných hmot jsou nejvyšší za poslední roky, v zásobních řetězcích panuje chaos a stát sužuje vlna veder,“ dočteme se v oficiálním popisku. Těšit se máme na nové úkoly a rozšíření obchodních příležitostí pro budování zločineckého impéria, stejně jako na nové mise v roli agenta tajné služby IAA.

Chaotických podmínek využívají manažeři, motorkáři, majitelé nočních klubů a další podnikatelé a zločinečtí bossové. IAA má podezření, že zkorumpovaný petrochemický konglomerát Duggan manipule systémem ve svůj prospěch. Jak? To už budete muset zjistit vy a pomoci v utajení s vyšetřováním.

Kromě toho vývojáři reagují na žádosti hráčů a do Criminal Enterprises zahrnou větší možnost volby, jak stoupat po zločineckém žebříčku. Po celé léto budou přibývat nové režimy, vozidla, sběratelské předměty a speciální události. Těšit se můžete na obsah, který je určen pro zkušené veterány i nové hráče.

Nové příležitosti jsou rozděleny dle toho, na co se v GTA Online specializuje. Každý si přijde na své. Přídavek dorazí 26. 7. letošního roku.