Už zítra se vikingové vypraví na nové dobrodružství. Assassin’s Creed: Valhalla rozšíří druhá expanze s názvem The Siege of Paris. Je zaměřena na Francii. Eivor se v ní vydá na nebezpečnou cestu plnou úkolů napříč franckou krajinou vstříc jedné z nejslavnějších bitev v historii Vikingů. Do rukou dostanete nové zbraně, schopnosti, výbavu a dovednosti, abyste se mohli postavit novým typům nepřátel. Velkým lákadlem má být návrat infiltračních misí a možnost svobodně si vybrat nejlepší způsob, jak zlikvidujete určený cíl.

Těšíte se na obléhání Paříže? Pustit se do něj můžete už zítra za předpokladu, že jste dokončili jeden ze dvou prvních příběhových oblouků dostupných v Anglii (Grantebridgescire nebo Ledecestrescire), které odemknete hned po příjezdu z Norska. Ubisoft doporučuje power level 200.

Survive the Hive, tak se jmenuje nový trailer lákající na kooperativní survival third-person střílečku Aliens: Fireteam Elite od Cold Iron Studios, která vyjde 24. 8. na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Úkolem dnešního krátkého videa je přiblížit nám herní ztvárnění kultovního světa Vetřelce a připomenout Deluxe Edition, která obsahuje Endeavor Pass garantující další obsah v průběhu dvanácti měsíců – v plánu jsou čtyři sezóny.

Středověká krvavá a multiplayerová bojovka Chivalry 2 dnes dostává první rozsáhlou aktualizaci. Update House Galencourt přináší dvě nové mapy (Galencourt pro Team Objective a Courtyard pro Team Deathmatch/Free-for-All/Arena), zbrusu nový herní režim, návrat oblíbené kamery letícího šípu z Chivalry: Medieval Warfare, více než 60 nových možností přizpůsobení a mnoho dalšího.

Co se nového herního režimu týče, jmenuje se Arena a jde o kompetitivní malá bojiště určena pro všechny hráče. V aréně se odehrávají týmové souboje tři proti třem a vítězem je ten, kdo jako první vyhraje 5 kol.

Dále OlliOlli World ukazuje možnosti přizpůsobení a stealth akce Aragami 2 se pochlubila příběhovým trailerem. Vyjde již 17. 9. na PC, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Xbox One a PlayStation 4. Bude také v Xbox Game Passu.