Na víkendovém BlizzConline bude oznámen remaster druhého Diabla, který vyjde pod názvem Diablo 2: Resurrected. S informací se pochlubil na Twitteru uživatel Kaiser499, který jako první v roce 2019 psal o Diablu IV a Overwatch 2.

K oznámení remasterovaného Diabla má podle něj dojít 19. 2. Tedy během zahajovacího ceremoniálu, jenž začíná ve 23:00 SEČ. Blizzard už dříve lákal, že nám ukáže nejnovější herní obsah, ale konkrétní nebyl.

Známý novinář Jason Schreier před několika týdny prozradil, že za vylepšenou verzí druhého Diabla stojí studio Vicarious Visions. Autoři Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy se nedávno stali součástí Blizzard Entertainment - od roku 2005 spadali pod Activision. Týmu z Vicarious Visions měl být projekt svěřen poté, co byl rozpuštěn původní celek Blizzardu podepsán za neúspěšnou hrou Warcraft III: Reforged. Pokud jsou informace správné, znamená to, že práce na Diablo 2: Resurrected trvají nejméně rok.

Přečtěte si také: Diablo 4 a Overwatch 2 letos nečekejte, vyjde ale nové Call of Duty

Kaiser499 láká na další věci, které během BlizzConline uvidíme. Mimo jiné má dojít na prezentaci rozšíření Burning Crusade pro World of Warcraft Classic, nové expanze pro Hearthstone, dozvíme se datum vydání mobilního Diabla Immortal a informace o Overwatch 2.

Podle dalšího insidera s přezdívkou Metro má být první Overwatch nejspíš za zenitem, Blizzard pro tuhle hru nemá oznamovat žádný nový obsah, natož nového hrdinu. Místo toho dojde na prezentaci nových hrdinů pro Overwatch 2.

O Diablu 4 nepadlo ani slovo. Je možné, že se o něm mluvit nebude, když nemá letos vyjít.