Všichni fanoušci světů od Blizzardu, ať už jsou to šampióni Azerothu, obránci Sanctuary a sektoru Koprulu nebo hrdinové Overwatch a Nexus, jsou zváni na virtuální komunitní oslavu 30. výročí a epické dobrodružství. To vše a mnohem víc na vás má čekat na BlizzConline od 19. do 20. 2. letošního roku. Zúčastnit se může každý, show bude zcela zdarma.

První den BlizzConline začne v pátek 19. 2. ve 23:00 SEČ zahajovacím ceremoniálem, na kterém vývojáři ukážou nejnovější herní obsah. Poté si hráči na další tři hodiny mohou vybrat jeden ze šesti různých tematických kanálů, které je ponoří hlouběji do her.

Druhý den začne ve 21:00 SEČ, opět na různých kanálech a Blizzard se tentokrát zaměří na globální komunitu, včetně vítězů komunitních soutěží a jejich úžasné výtvory. Také dojde na zodpovězení nejrůznějších otázek.

Co můžeme očekávat? Už loni Blizzard potvrdil, že nám prozradí více podrobnosti o Diablu 4. Show je ideální také pro představení Overwatch 2. Zapomenout nemůžeme také na mobilní Diablo Immortal. Dále může dojít na nový obsah pro World of Warcraft - Blizzard se už podruhé ptal na The Burning Crusade Classic.

V rámci oslav 30. výročí bude Blizzard před a během BlizzConline prodávat pamětní herní obsah. Podívejte se nahoře na trailery.