Přes dvě minuty dlouhý gameplay trailer nás zve do garáže Farming Simulatoru 22 a ukazuje nové stroje a vybavení, které si budeme moci ve hře koupit.

V základní hře bude k dispozici více než 400 strojů. Vrací se Case IH, CLAAS, DEUTZ-FAHR, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland, Valtra a mnoho dalších renomovaných značek z celého světa. Chybět nebude ani český Zetor.

„Jako vždy jsme věnovali velkou péči a úzce spolupracovali s příslušnými výrobci, aby byly stroje a vybavení co nejautentičtější – až do posledního šroubku každého stroje. Ale to není všechno. Udělali jsme víc. Výrazně jsme vylepšili zvukovou stránku, kdy zvuky reagují na prostředí, a přidali více mechanických detailů, jako jsou pohyblivá víka, šrouby a spousta hydraulických komponentů vydávajících zvuk. Dokonce můžete slyšet i chrastění součástí uvnitř kabiny – a ano, také stěrače,“ popisují tvůrci další novinky.

Farming Simulator 22 s českými titulky vychází 22. 11. 2021 na PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S a Google Stadia. Ve hře bude konečně multiplayer podporující hraní napříč platformami, takže budou moci spolu farmařit hráči na PC a konzolích.