Kooperativní akce s hollywoodskými herci je uvedena v žebříčku nejhorších her letošního roku, který sestavil Metacritic podle celosvětových recenzí. V seznamu jsou také dva exkluzivní tituly.

Řeč je o Crime Boss: Rockay City od vývojářů z brněnského Ingame Studios. Hra lákala na kooperativní loupeže po vzoru Payday, ale bohužel vyšla v hrozném stavu. Od března ale dorazilo několik aktualizací a po stránce kvality i obsahu je na tom tahle česká střílečka mnohem lépe. Na příští rok jsou plánovány další aktualizace a rozšíření.

Žebříčku kraluje akční stealth adventura The Lord of the Rings: Gollum s průměrným hodnocením 34 procent, i když v poslední době vyšly ještě horší hry, ale ty už se na seznam bohužel nedostaly. Zejména The Walking Dead: Destinies a Skull Island Rise of Kong. První jmenovaná má 29 % a druhá dokonce jen 23 %.

V oficiálním žebříčku následuje na druhém místě Flashback 2 (35 %) a Greyhill Incident. Těmi exkluzivitami jsou Quantum Error pro PlayStation 5 (40 %) a Testament: The Order of High-Human pro PC (41 %).

Osobně bych vypíchl špatné přijetí další kooperativní hry, Gangs of Sherwood ze světa Robina Hooda. Takhle vypadá žebříček:

  1. The Lord of the Rings Gollum – 34 %
  2. Flashback 2 – 35 %
  3. Greyhill Incident – 38 %
  4. Quantum Error – 40 %
  5. Testament The Order of High-Human – 41 %
  6. Crime Boss Rockay City – 43 %
  7. Hellboy Web of Wyrd – 47 %
  8. Gangs of Sherwood – 48 %
  9. Loop8 Summer of Gods – 49 %
  10. Gargoyles Remastered – 49 %

Jaké nejhorší hry jste v letošním roce hráli?