Vydání budovatelské strategie Jurassic World Evolution 2 se kvapem blíží, což mimo jiné znamená, že tvůrci ze studia Frontier Developments neustávají s vydáváním dalších materiálů a s marketingovou masírkou. Díky tomu jsme se v posledních týdnech dočkali třeba krátkých videí, která představují dva ikonické druhy ještěrů, s nimiž se během hraní setkáme.

V sérii Species Field Guide dostali konečně prostor Velociraptoři, přičemž můžeme vidět jejich nové chování nebo lov ve skupině. A protože jednou z nejvýraznějších novinek Jurassic World Evolution 2 jsou vodní ještěři, nesmí chybět ani ukázka majestátního Plesiosaura.

Nejen Plesiosaurům je každopádně možné v parku postavit odpovídající prostory, kde je budou moci obdivovat návštěvníci. Tato funkce zahrnuje také výstavbu voliér pro létající ještěry. S nimi jsme se sice mohli setkat již v DLC Return to Jurassic Park pro první díl Jurassic World Evolution, tehdy však nebylo možné voliéry jakkoliv upravovat a rozšiřovat, což se nyní mění. To můžeme vidět v novém videu ze série Park Management Guide.

Aktuálně nejnovější ukázkou je vývojářský deník zaměřený na stavbu a správu celého parku. Tvůrci v něm proto přibližují různé lokace, budovy, přírodní rizika, zařízení pro návštěvníky, správu energie nebo možnosti jednotlivých týmů, které se starají o chod parku. Ten je dokonce možné stavět v éře původního Jurského parku i novějšího Jurského světa.

Jurassic World Evolution 2 vyjde 9. 11. 2021 ve verzi pro PC (Steam a Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X|S.