Čekání na plnohodnotné představení Call of Duty: Modern Warfare 2 se krátí. Společnost Activision na 15. 9. naplánovala speciální událost nazvanou Call of Duty: Next, kde odhalí bezprostřední budoucnost série.

Studio Infinity Ward se na této akci podělí o očekávané novinky a gameplay záběry. Mimo jiné dojde na nové detaily o Modern Warfare 2, včetně kompletního odhalení multiplayeru, informace o novém Call of Duty: Warzone a na představení mobilní verze Call of Duty: Warzone, které se přezdívá Project Aurora.

O den později startuje beta, která je opět rozdělena na dva víkendy v závislosti na vaší platformě.

První fáze bety je exkluzivní pro konzole PlayStation 5 a PlayStation 4, začíná v pátek 16. 9. pro ty, kteří mají Call of Duty: Modern Warfare 2 předobjednané. Od neděle 18. 9. se beta otevře všem hráčům na konzolích PlayStation. V obou případech budou servery v provozu do úterý 20. 9. (19:00 našeho času).

Představení multiplayerové mapy Marina Bay Grand Prix

Následující víkend, 22. a 23. 9, se do přestřelek zapojí hráči, kteří mají Call of Duty: Modern Warfare 2 předobjednané na konzolích Xbox nebo PC, zatímco všichni hráči na PlayStationu se mohou těšit na druhý víkend hraní.

Od 24. do 26. 9. bude veřejná beta pro všechny hráče na všech platformách. Vše všech případech platí čas 19:00.

V betě máme čekat robustní zážitek pro více hráčů, který přesahuje rámec základní hry šest na šest. K dispozici má být řada pečlivě vytvořených map různých velikostí a stejná sada režimů a zážitků postupu.

Za vyzkoušení bety získáte herní odměny do plné verze a ti, kteří si předobjednali edici Modern Warfare 2 ve Vault Edition, budou moci během tohoto betatestu využít odměny, které k ní náleží.

Zatím se můžete podívat na představení mapy 6v6 Marina Bay Grand Prix (video nahoře). Tenhle městský okruh je první potvrzenou mapou v betě.

Call of Duty: Modern Warfare 2 vyjde 28. 10. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One.