Současně s vydáním Hogwarts Legacy na PlayStation 4 a Xbox One dorazila velká aktualizace, která přidává režim arachnofobie a opravuje více než 500 chyb a problémů, včetně vítaných vizuálních a výkonnostních vylepšení.

Režim arachnofobie zapnete v nastavení hry a je určen pro všechny, kteří se bojí pavouků; mění jejich vzhled a přidává jim kolečkové brusle. Díky tomu nejsou tak děsiví. Mód také odstraňuje pavoučí mrtvoly a omezuje jejich zvuky. Podobné možnosti mají hry Grounded a Star Wars Jedi: Survivor. Ve videu se můžete na režim podívat v akci.

U této příležitosti se společnost Warner Bros. pochlubila aktualizací prodejů. K 12 milionům za první dva týdny se přidaly další tři miliony, takže celkově je Hogwarts Legacy na 15 milionech prodaných kusů. Hra vydělala více než jednu miliardu dolarů v maloobchodních prodejích. Stala se pátou herní značkou WB, která to dokázala, a zařadila se k LEGO, DC, Mortal Kombatu a Game of Thrones.

Ve Warner Bros. očekávají, že verze pro PS4 a Xbox One se budou prodávat ještě lépe. Přece jen, spousta hráčů má ještě tyto konzole. Ti se nemusejí bát, Hogwarts Legacy na těchto platformách funguje dobře.