E3 už je za námi a my tu máme pro vás shrnutí další konference. Tentokrát se bude jednat o Bethesdu, která udělala na E3 obrovský boom, když představila několik úžasných her a vyrazila tak hráčům dech.

Fallout 76

O této hře jsme se už něco dozvěděli na Microsoft konferenci, která se konala den před Bethesdou. Pokud jste se na ni koukali, tak jste si jistě mysleli, že se bude jednat o novou hru. No, ne tak docela. Grafika se bude podobat předchozímu dílu, ale půjde o nový příběh a ano - bude to online hra. Takže celé dění se bude odehrávat přes internet, což ale neznamená, že ji nemůžete hrát v singleplayeru. Hru můžete odehrát sám, ale lepší je to ve více lidech. Problémem bude také to, že se ve světě nebude nacházet málo lidí - bude jich o dost více. Možná i tisícovky.

Rage 2

Pokračování této hry zrovna moc lidí neoslovilo. Jedná se o hru ve stylu Mad Maxe - dokonce hru vytvořil vývojář, který na Mad Max hrách pracoval v minulosti. Ta podoba tam určitě je. Tato krutá hra by určitě mohla být zábavná, tak uvidíme, co se z ní vykloubí v budoucnu.

Doom se dočká dalšího dílu

Doom ze začátku nevypadal zrovna moc slibně, ale po první hodině hraní zaujal většinu hráčů. O pokračování prvního dílu moc nevíme - moc se toho na konferenci neukázalo, ale důležité je to, že je ve vývoji. Slíbeno je ale více nepřátel a více krve. Hodně krve.

Oh ano, The Elders Scrolls VI

To, na co většina fanoušků Bethesdy čekala. Na úplný závěr konference nám ukázali 50sekundový teaser o tom, že se připravuje další díl této oblíbené série. Jediné logo vzbudilo spoustu teorií a také spoustu nadšení. Jenže je tu háček, hra se vydání opravdu neblíží. Dočkáme se jí nejspíše během několika dalších let. Více toho nevíme, fakt ne.

Kromě šestého dílu The Elders Scrolls byla oznámena i mobilní verze tohoto RPG - The Elders Scrolls: Blades. Hra bude dostupná na Android i iOS a později na další platformy. Hru je možné hrát i ve vertikálním režimu, takže nikdo na poradě nepozná, že hrajete hru místo poslouchání řečí svého šéfa. Ale pozor - hra bude mít vysoké hardware nároky. Takže na svém 5 let starém telefonu si tuto hru nejspíše nezahrajete.

Starfield

O této hře toho taky moc nevíme. Bude se jednat o sci-fi hru ve vesmíru. Ale je super to, že se jedná o novou herní sérii za posledních 20 let. A že bude důležitější než The Elder Scrolls VI, bude tedy i před ním. Jestli to bude zajímavé, to se časem uvidí.

Bethesda opravdu překvapila všechny fanoušky v této nadupané konferenci. Sice nepředstavili tolik titulů jako Microsoft, ale aspoň ty jejich byly pro nás známé a proto nás o dost více překvapily. Doufám, že jste připraveni na nálož her, která nás po E3 ještě čeká! Líbila se vám Bethesda konference? Těšíte se na E3 i příští rok? Pokud si chcete konferenci zpětně zhlédnout na našem naknále, najdete ji zde