Dnes v sedm večer našeho času do kooperativní zombie střílečky Back 4 Blood dorazí významná aktualizace. Studio Turtle Rock vylepší kampaň pro jednoho hráče, v níž vás budou doprovázet boti řízeni umělou inteligencí, a přidá do ní systém postupu. Jinými slovy půjde konečně o plnohodnotnou singleplayerovou kampaň, jež umožní postupovat příběhem a odemykat karty pro posílení.

Vývojáři tvrdí, že v kampani zrychlili pohyb hráčů a vylepšili asistenci při míření. Kromě toho aktualizace přináší nové karty, včetně nového typu karet Burn Card. Ty lze použít k získání dočasných efektů jako je okamžité léčení, zvýšená odolnost apod.

Chybět nemůže ani sezónní událost soustředící se na období svátků. Její součástí je sváteční výzdoba pevnosti Fort Hope a střelnice, stejně tak odemykatelné skiny postav a zbraní, emblémy a spreje s vánoční tématikou.

V neposlední řadě patch obsahuje dlouhý seznam vyvažování a oprav chyb. V roce 2022 se hráči mohou těšit na nové obtížnosti, další karty a tři větší rozšíření, které jsou součástí Season Passu. První expanze ponese název Tunnels of Terror