I když je multiplayerový Fallout 76 od Bethesdy Game Studios a vydavatele Bethesda Softworks neustále terčem vtípků, nadávek a kritiky, už dávno se nejedná o ten rozbitý a ošklivý paskvil, který dorazil na trh na podzim roku 2018. Hra se vlastně těší vcelku dobrému zdraví a přízni velmi oddané komunity, která se má stále na co těšit.

Ta část Bethesdy Game Studios, která zrovna nemusí řešit Starfield, každou chvíli nabídne hráčům nějakou novinku nebo událost, přičemž zdaleka největším lákadlem je aktuálně možnost navštívit Atlantic City, a to v rámci režimu Expeditions. V něm můžete nasednout do Vertibirdu, vyrazit v týmu hráčů na mise do spíše menších lokací mimo Appalachii a v případě úspěchu se vracet s různými odměnami.

Aktuálně jsou možné pouze výlety do Pittsburghu, který je ve světě Falloutu už o dob Falloutu 3 z roku 2008 znám jako The Pitt. V průběhu červnové Xbox Games Showcase pak bylo řečeno, že na Atlantic City dojde v průběhu příštího roku. Nakonec je ale všechno jinak. Během právě probíhající Tokyo Game Show tvůrci z Bethesdy oznámili, že na rozšíření módu Expeditions dojde ještě letos, konkrétně 5. prosince/decembra 2023.

Co víc, PC hráči dostanou v rámci Public Test Server verze hry, kterou najde každý vlastník Falloutu 76 na Steamu ve své knihovně, možnost navštívit Atlantic City o něco dříve, konkrétně 3. října/októbra. Netrpělivé testery i ty, kteří si radši počkají na konečné prosincové vydání, každopádně vývojáři lákají na nové lokace, frakce, tvory, nepřátele a odměny. Přirozeně nebude chybět ani kasino. Znovu ale raději upozorňujeme, že by nemělo jít o plně otevřenou mapu. Do slavného amerického města se tak budete moci podívat jen během plnění kooperativních misí dostupných v módu Expeditions.