Společnost Sony odhalila hry, které si v březnu/marci letošního roku budou moci do digitální knihovničky přidat všichni předplatitelé PlayStation Plus. Tentokrát bych řekl, že spousta z vás bude potěšena.

Osobně mi dělá radost zařazení netradiční bojové hry Sifu. Tuhle těžkou kung-fu záležitost z roku 2021 jsem si chtěl už dlouho vyzkoušet, ale měl jsem strach, protože podobné tituly moc často nehraji. Nebyl jsem si tedy jist, zda mě cesta za pomstou bude bavit, když hlavní hrdina po každé smrti zestárne až nakonec zemře. Od vydání se Sifu pěkně rozšířilo, a to v rámci bezplatných aktualizací. Hra nabízí 5 nových herních režimů, 15 dynamických lokací a 120 výzev s velkolepými souboji a nelítostnými soupeři.

Druhou hrou je F1 23. Oficiální závody formule 1 z loňského roku nabízejí novou kapitolu příběhového režimu Braking Point s napínavými momenty a rivalitou. Samozřejmostí je zahrnutí nových okruhů v Las Vegas a Lusail v Kataru nebo další tratě, jezdci a monoposty ze sezóny 2023.

Třetí hra je také velmi odlišná. Po kung-fu bojovce a závodech přichází hororové plížení v Hello Neighbor 2. Je na vás, abyste odhalili tajemství, která skrývají vaši příšerní sousedé. Je v tom ale háček: Každý soused je ovládán pokročilou umělou inteligencí. Dokážete přelstít své sousedy a zjistit, co skrývají?

Na závěr Sony vytáhla z klobouku rozšíření The Witch Queen pro Destiny 2. K hraní je nutné vlastnit původní hru, která je zdarma na PS Store. Vše bude dostupné od 5. března/marce do 1. dubna/apríla na PS5 a PS4. Nadále platí předešlá nabídka zahrnující Steelrising, Foamstars a Rollerdrome.