Stealth akci Hitman 3 si mohou zahrát bezplatně všichni zájemci. Nezávislé dánské studio IO Interactive přináší Hitman 3 Free Starter Pack. Startovní balíček nabídne postupně k vyzkoušení obsah zdarma. Jako první zvolili vývojáři úvodní misi zasazenou do Dubaje; s Agentem 47 se dostanete na samotný vrcholek světa.

Dubaj bude v rámci Hitman 3 Free Starter Packu dostupná do 5. 4. letošního roku. Tvůrci vás také zvou na další dvě mise z Hitmana (2016) a Hitmana 2. Obě úrovně jsou spíše výukové, ale dubajská mise je skvělou příležitostí, jak si osahat nejnovější třetí díl; vyšel začátkem letošního roku.

Přečtěte si také: Hitman 3 se dočká sedmi smrtelných hříchů v placených DLC

„Vydání bezplatného startovního balíčku Hitmana 3 je pouze začátek. Postupně budeme na omezenou dobu přidávat další bezplatný obsah z World of Assassination. Ať už je to celá lokace nebo Elusive Target, čekají na vás nové výzvy. Cokoli, co bude zdarma k dispozici ve Starter Packu, bude zdarma pro majitele Hitmana 3 po stejnou dobu, což znamená, že Hawke’s Bay je dostupné pro všechny hráče Hitmana 3,“ dodává tisková zpráva.

Hitman 3 Free Starter Pack vyšel pro PlayStation 4, PlayStation 5, PlayStation VR, Windows PC (přes Epic Games Store), Xbox One a Xbox Series X/S.

Přečtěte si také: Bondovka od tvůrců Hitmana by mohla mít důraz na komplexní příběh

IO Interactive mají velké plány. Pro Hitman 3 chystají placený i bezplatný obsah. Nedávno bylo potvrzeno sedm smrtelných hříchů ve formě placených DLC. Prémiová kolekce Seven Deadly Sins vás vyjde na 30 eur (každá část samostatně za 5 eur) a každá obsáhne vlastní escalation kontrakt odehrávající se na již existující mapě, která ale bude od původní verze nějakým způsobem pozměněna, a možnost si odemknout tematický oblek a minimálně jeden tematický předmět založený na jednom ze sedmi smrtelných hříchů.

Mezitím v dánském studiu chystají projekt s licencí Jamese Bonda.