Ani po dvou měsících od vydání stealth akce Hitman 3 hra stále neumírá. Vlastně by se dalo říct, že její životní cyklus teprve pořádně začíná. Máme za sebou celý měsíc nového obsahu a jsme v polovině druhého, který bude zakončený eventem v podobě sbírání vajec a posledním escalation kontraktem pro vlastníky Deluxe edice. 30 března/marce ale vyjde ještě jedna věc - escalation kontrakt s názvem The Greed Enumeration. První ze sedmi placených escalation kontraktů v rámci prémiové kolekce Seven Deadly Sins.

Ta vás vyjde buďto na 5 euro za každou část zvlášť, nebo 30 euro v rámci celého balení. Každá část obsáhne vlastní escalation kontrakt odehrávající se na již existující mapě, která ale bude od původní verze nějakým způsobem pozměněna, a možnost si odemknout tematický oblek a minimálně jeden tematický předmět založený na jednom ze sedmi smrtelných hříchů.

Prvním hříchem má přitom být chamtivost (greed), escalation kontrakt se bude odehrávat v Dubaji a k odemčení bude oblek Rapacious Suit, speciální mince a ďáblova hůl. Vývojáři navíc tvrdí, že některé předměty mohou mít speciální vlastnosti, ale více detailů zatím neznáme.

Samozřejmě ale platí, že se hra dočká i bezplatného obsahu, jako tomu v minulých měsících i u minulých dílů. Nově by měly vydání placeného obsahu doprovázet „Seasons of Sin“ (sezóny hříchu), které klasicky nabídnou neplacené escalation kontrakty, featured kontrakty, Elusive Targety a podobně. Co všechno nás bude čekat v následujícím měsíci, bychom se měli dozvědět někdy mezi 5. až 11. dubnem/aprílom, přičemž k vydání dalšího hříchu (od vydání toho prvního) by mělo dojít někdy za čtyři až šest týdnů.

Přečtěte si také: Hitman 3 je skoro perfektním zakončením skvělé trilogie