Aktualizace: 24 hodin po uveřejnění první verze přichází druhá verze češtiny pro Star Wars Jedi: Survivor.

Mimo jiné je opraveno mnoho popisků v rozhraní, tutoriálu a ovládání (bude se lépe hrát), část hlášek BD-1, část hlášek nepřátel a NPC, zmizel vtipný oheň, a něco opraveno v rozhovorech, zejména v úvodu.

Češtinu si můžete stáhnout na stránkách týmu Farflame. Nadále doporučujeme počkat na novější verzi. Některé opravy budou brzy, nicméně hrát se dá a některé texty jsou už celkem vychytané.

Více o češtině níže v původní zprávě.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Jak jsme v úterý slíbili, tak se také stalo. Zájemci si mohou stáhnout první verzi českých titulků do akční adventury Star Wars Jedi: Survivor. Než tak učiníte, měli byste vědět, že tato verze češtiny je kombinace ručního a strojového překladu a některých starých textů.

Doporučujeme počkat na další verze, které budou v lepším stavu. Ta finální/tradiční bude dostupná později. Do té doby bude snad i optimalizace hry v lepším stavu.

„Pokud to nevydržíte, tak alespoň začátek se hrát dá a některé texty jsou už celkem vychytané. Jsou tam místa, kde se zasmějete. Jinak platí, co už jsem psal, není to zdaleka ideální. Ale pokud vám to bude místy připadat dobré, tak jsme asi něco udělali dobře. :-),“ dodává tým Farflame.

Farflame přeložil také předchozí díl ve spolupráci se znalci a oficiálními českými překladateli Star Wars, kteří pracovali na filmech, seriálech či komiksech z Hvězdných válek. A my jsme rádi, že jsme mohli jako INDIAN vznik češtiny do Star Wars Jedi: Survivor podpořit a vypomoct.

Češtinu najdete zde, a to bez reklam, nutnosti registrace nebo psaní příkazů do chatu. Pokud si ji nainstalujete, dejte nám vědět do komentářů, jak se vám líbí. Fungovat by měla na Steamu i EA app. Níže záznam našeho streamu s češtinou: