Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Legendární jezdci, nejlepší tratě, nejnapínavější momenty, nejrealističtější hratelnost. To je ve zkratce oficiální popis MotoGP 22. Letošní motocyklové závody od Milestone přinášejí nejen aktuální sezónu, ale také NINE Season 2009 s originálním zážitkem a vírem vzpomínek. Vžijete se do bot Rossiho, Pedrosy, Lorenza, Stonera a dalších legend a stanete se hrdiny mnoha ikonických momentů jedné z nejlepších sezón v historii MotoGP.

NINE Season 2009 kombinuje hratelnost s dokumentárním filmem ze skutečného světa, který natočil Mark Neale, známý svou prací na dokumentech Faster, Faster & Faster (s Ewanem McGregorem), Fastest a Hitting The Apex, jehož koproducentem byl držitel Oscara Brad Pitt.

Čeká vás 17 kapitol, jedna pro každou Grand Prix ze sezóny 2009. V každé epizodě budete čelit různým výzvám a připomenete si na vlastními oči ty nejslavnější momenty mistrovství světa. Veškerý obsah bude doplněn o více než 50 minut skutečných záběrů na začátku každé kapitoly.

Kromě těchto zajímavých momentů si můžete užívat kompletní sezónu 2022 se všemi hlavními oficiálními třídami, soupiskami a tratěmi. Přes 120 oficiálních závodníků, více než 20 oficiálních okruhů a nové a vylepšené funkce.

Staňte se závodníkem, kterým jste vždy chtěli být, díky novým výukám, které vám pomohou se rychle zlepšit díky krátkým herním relacím, anebo se zapište na MotoGP Academy a odhalte v sobě šampiona! Díky novým herním výzvám se naučíte všechny triky, abyste byli nejrychlejší na každé trati.

Ponořte se do dosud nejrealističtějšího a nejpodmanivějšího zážitku s MotoGP. Od tváří vašich hrdinů po stylizaci oficiálních boxů se každý detail dočkal dosud nevídané péče. Vytvořte si vlastní svět v MotoGP a závoďte ještě stylověji: díky 5 výkonným grafickým editorům si budete moct přizpůsobit každý aspekt hry od barev po kombinézy závodníků.

Založte si vlastní tým nebo se přidejte k nějakému oficiálnímu. Vyberte si zaměstnance a rozvíjejte svou motorku, u které můžete vylepšovat motor, rám, aerodynamiku a elektroniku. Převezměte kompletní kontrolu nad svým herním zážitkem! Založte juniorský tým v Moto2 a Moto3: najměte si manažera týmu, technického ředitele a závodníka a dosáhněte nových cílů.

Hra se na nové generaci konzolí pochlubí vylepšenou grafikou, novými animacemi obličejů i split-screen módem pro dva hráče, v němž můžete závodit a soupeřit s přáteli přímo na gauči.

MotoGP 22 vychází dnes na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Titul můžete koupit na CZC.cz.