Navzdory vydání až v únoru příštího roku běží marketingová kampaň Hogwarts Legacy na plné obrátky. Ať už jde o nedávno aktualizované odpovědi na často kladené otázky (famfrpál hratelný bohužel nebude), nejrůznější ukázky nebo dnešní novinku.

Pokud se už nemůže dočkat, tak už teď se můžete zúčastnit slavnostního zařazení do jedné ze čtyř bradavických kolejí a získat svou osobní kouzelnickou hůlku. Vše si potom přenesete rovnou do hry.

Možné je to díky spolupráci s oficiálním fanklubem Harryho Pottera, tak si nezapomeňte projit své WB Games účty s klubem. Kolej a hůlku si vyberete na základě odpovědí na různé otázky týkající se osobnosti a zálib. Obojí by tak mělo odrážet váš charakter a hodnoty.

Vývojáři z Avalanche Software dodávají, že vaše rozhodnutí v rámci fanouškovského klubu není konečné, klidně můžete kolej i hůlku po vydání Hogwarts Legacy změnit. A když jsme u toho, tak hra dorazí 10. 2. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Později bude následovat cloudová verze pro Nintendo Switch.