U příležitosti návratu do škol zveřejnila společnost Warner Bros. nové detailní video z Hogwarts Legacy. Máme možnost podívat se do společných pokojů jednotlivých kolejí, stejně tak na pohyblivé schodiště a areál bradavického hradu.

Video je složeno ze starých i nových záběrů. Ukazuje také boj, například s kostlivci, úpravu hlavního hrdiny/hrdinky nebo možnost vybrat si, kterou kolej budete reprezentovat. Jak víme, některá rozhodnutí v Hogwarts Legacy budou hodně důležitá.

Autoři hry připravili spoustu easter eggů na příběh Harryho Pottera. Mimo jiné je možné ve hře objevit jízdu na Hagridově motorce.

Fanoušci brýlatého kouzelníka jsou mezitím lákáni na možnost propojit svůj Harry Potter Fan Club účet s Warner Bros. Games, aby se jim importoval jejich rod a hůlka do Hogwarts Legacy. Za odměnu získají bonusové kosmetické předměty: zobákovitou lebku a exkluzivní školní roucho své koleje.

Níže ještě samostatně jednotlivé koleje. Hogwarts Legacy vyjde 10. 2. 2023 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Později bude následovat cloudová verze pro Nintendo Switch.