Do Dying Light 2: Stay Human zítra dorazí slibovaná velká aktualizace, dostupná bude na všech platformách a přináší do hry spoustu nového obsahu a opravuje více než 1500 problémů a chyb.

Součástí aktualizace 1.4.0 je první bezplatní kapitola In the Footsteps of a Nightrunner. V té máte za úkol pomoci Harperovi, někdejšímu Nočnímu běžci, v boji proti speciálním zombíkům, kteří ohrožují obyvatele města. Na oplátku získáte přístup k výkonnému vybavení. Není to tak jednoduché, jak se na první pohled může zdát.

Harper pro vás bude mít denní a týdenní úkoly, které se většinou soustředí na lov nakažených. Každý splnění úkol zlepší vaši reputaci u Harpera v rámci nového systému hodnocení.

Aktualizace přináší také dlouho očekávaný fotografický režim. Jako v jiných hrách, tak i v Dying Light 2 teď můžete upravovat danou scénu, ovládat kameru, měnit teplotu barev nebo přidávat speciální efekty.

Co se oprav týče, tak došlo k vylepšení optimalizace a vyvážení hratelnosti. Tady je nutné poznamenat, že speciální nakažení jsou nyní odolnější vůči útokům zbraní na dálku. Dále došlo k vylepšení kooperativního režimu, měl by být stabilnější a neměl by padat.

*Původně jsme uvedli, že aktualizace vyšla dnes. Šlo o chybu z oficiální tiskové zprávy. Update vyjde zítra, 14. 6.