Kdo by to byl v lednu 2015 tušil, že Dying Light tu s námi bude ještě o sedm let později. Polskému Techlandu se povedlo kolem nové značky vytvořit velkou komunitu, které servíroval bezplatné aktualizace i placené dodatečné balíčky. Teď je ale čas se s Dying Light rozloučit a začít myslet na budoucnost.

Pokud jste Dying Light nehráli, tak dnes vychází v definitivní edici, která je završením sedmileté podpory. Dostupná bude digitálně na Steamu, Epic Games Store, GOG, PlayStation Store a Xbox Store se slevou až 70 procent. Verze pro Nintendo Switch vyjde později v digitální i maloobchodní edici.

„Chápeme, že obrovské množství aktualizací a DLC vydaných pro naši hru může být pro nové i vracející se hráče skličující. Nechceme, abyste přišli o jakoukoli část plnohodnotného zážitku ze hry Dying Light. Proto jsme hrdí na to, že můžeme představit Dying Light: Definitive Edition,“ píše Techland v tiskové zprávě.

Dying Light: Definitive Edition obsahuje základní hru a všech 26 DLC (4 hlavní rozšíření a 22 balíčků se skiny a dalšími věcmi). „Je to nejlepší způsob, jak si vyzkoušet množství obsahu a lásky, které jsme do této hry vložili za dlouhých 7 let,“ podotýkají vývojáři. Součástí je tedy i Hellraid s tajemným hradem plným kostlivců a dalších monster.

Všech hráčům pak Techland děkujeme a věnuje jim Harran Tactical Unit Bundle. Na vyzvednutí balíčku máte dva týdny. Plus majitelé Platinum Edition budou zdarma převedeny na Definitive Edition s pěti novými balíčky.

Techland se nyní soustředí na podporu Dying Light 2: Stay Human. I z toho důvodu u Dying Light bude docházet pouze k reprízám předchozích událostí.