Do konce března příštího roku chce Ubisoft vydat Skull and Bones. O pirátském dobrodružství ale bylo v poslední době velké ticho. To by se mělo brzy změnit a my se s hrou opět seznámíme.

Podle insidera Toma Hendersona máme v týdnu od 4. 7. čekat livestream s trailerem, gameplay záběry, komentářem vývojářů a dalšími informacemi. Očekává se také datum vydání. Zdroje Kotaku před časem hlásily, že Skull and Bones vyjde na podzim.

Informace Hendersona jdou ruku v ruce s nedávným věkovým ohodnocením hry brazilskými úřady. Kde jsou ovšem uváděny pouze verze pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Původně Ubisoft mluvil i o PS4 a Xboxu One.

Pro ty, kteří Skull and Bones nesledovali, hra údajně prošla řadou designových změn, ale zřejmě se ustálila na otevřeném světě zaměřeném na crafting a námořní boje s podporou omezené kooperace. Více se dočtete v článku o alfa verzi.

Hojně se spekuluje o očekávané prezentaci God of War Ragnarok. Známý a spolehlivý leaker zvaný The Snitch (dříve prozradil datum vydání remaku The Last of Us) naznačuje, že Sony něco chystá na 30. 6. V zákulisí se mluví o dalším State of Play.

Vyplývá to z gifu s Kratem a čísly 1110. Internet je přesvědčen, že jde o binární zápis čísla 30.

Připomeňme, že Jason Schreier z agentury Bloomberg nedávno uvedl, že God of War Ragnarok vyjde v listopadu, přičemž oficiálně se to dozvíme v červnu.