V noci proběhla další prezentace. Future Games Show E3 2021 se zaměřilo zejména na menší tituly. Vypíchnout se hodí multiplayerovou střílečku Hell Let Loose z druhé světové války, která 27. 7. opustí předběžný přístup na Steamu s velkou aktualizací. Máme tady nástupce původního Red Solstice s bojem proti mutantům na Marsu, Sonic Colors Ultimate a připomenutí Dying Light 2.

Techland bohužel neukázal žádné nové záběry z Dying Light 2. Pouze Dawid Lubryka slíbil hluboký a myšlenkově podnětný příběh, jehož důležitou součástí budou vedlejší úkoly. K vidění byly další záběry z Jurassic World Evolution 2. Nové záběry z Chernobylite, Two Point Campus a mimo jiné i střílečka Instinction, jež se inspirovala u kultovního Dino Crisis. Smečky dinosaurů si užijeme v roce 2022 na PC a později na konzolích Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 a PS5. Uvažuje se také o Stadii a Switchi.

Přečtěte si také: VELKÝ souhrn z celé E3 2021 - Oznámení, videa, novinky

Dinosaury nabídne také Project Ferocious od jednoho jediného vývojáře Lea z OMGYOG. Titul se odehrává na tajemném tropickém ostrově a vy v něm hledá skupinu investigativních novinářů, která se ztratila. Když na ostrov dorazíte, objevíte zcela neprobádaný svět.

Tvůrce Her Story - Sam Barlow - oznámil Immortality. Teaser však neukázal ani sekundu z hraní. Příběh se má ale zaměřit na mladou herečku, jež se objevila ve třech filmech (které nebyly nikdy uvedeny do kin) a za podivných okolností zmizela.

A v neposlední řadě gameplay záběry z OlliOlli World a možnost zahrát si demoverze A Tale of Paper, Get Packed Fully Loaded, Gatewalkers, Gamedec, Backbone, Beacon Pines, Trifox, Timberborn a The Riftbreaker. Všechny najdete na Steamu.

Instinction

TWO POINT CAMPUS

PROJECT FEROCIOUS

HELL LET LOOSE

ZAHRAJTE SI 9 DEMOVERZÍ

SONIC COLOURS ULTIMATE

CHERNOBYLITE

OLLIOLLI WORLD

ELDEST SOULS

ENLISTED

LAKE

RED SOLSTICE 2

eSports Boxing Club

DYING LIGHT 2

JURASSIC WORLD EVOLUTION 2

Grow: Song of the Evertree

Severed Steel

STARMANCER

KEYWEE

DeathRun TV

TEAM 17

HAROLD HALIBUT

MINUTE OF ISLANDS

TAILS OF IRON

XSEED

BATORA: LOST HAVEN

WARCRY CHALLENGES

Conway: Disappearance at Dahlia View

IMMORTALITY