Společnosti Warner Bros. Games a Turtle Rock Studios dnes přinesly launch trailer pro rozšíření Tunnels of Terror, které vyjde 12. 4. letošního roku pro kooperativní střílečku Back 4 Blood.

Tvůrci Left 4 Dead hráčům představují dva nové členy Cleaners, které v tomto rozšíření debutují – Sharice, hasičku se sekerou, která je známá svými defenzivními schopnostmi, a Henga, tvrdého chlapa jako hřebíky, nevýrazného restauratéra, který umí zabít Riddena svým nožem.

Těšit se můžete také na novou kooperativní PvE výpravu Ridden Hives, kde týmy až čtyř hráčů mohou prozkoumat hlubiny sedmi oblastí zamořených Riddeny plných labyrintových tunelů pod Evansburghem. Chcete-li získat odměny, musíte vymanévrovat nového Warped Riddena, včetně Urchinů nasazujících nášlapné miny, děsivých Shredderů a Rippers způsobujících poškození. Tyto varianty Ridden lze také hrát v režimu PvP Swarm a lze je získat spolu s novými Cleaners pro použití v zápasech PvP.

Dalšími novinkami je 7 legendárních zbraní, 12 skinů zbraní a 8 prémiových skinů. V den premiéry DLC dorazí ještě nový úroveň obtížnosti No Hope. Půjde o výzvu pro všechny hráče.

Tunnels of Terror je placený dodatečný obsah. Dobrou zprávou je, že stačí, aby si ho zakoupit jeden hráč ve skupině.