Pro předplatitele PlayStation Plus Premium jsou k dispozici dvě nové hry ve zkušební verzi. Vyzkoušet si mohou jednu z nejlepších a nejhorších her letošního roku.

Tím prvním titulem je skvělé a opěvované taktické RPG Baldur’s Gate 3. Žhavou novinku od Larian Studios si zájemci na PS5 mohou vyzkoušet po dobu dvou hodin. Na Metacritic má průměrné hodnocení 93 a spolu s The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nejlépe hodnocenou hrou roku 2023.

„Baldur’s Gate 3 je bezpochyby tím největším RPG, jaký jsem kdy měl možnost hrát a recenzovat. Nabízí příjemný zážitek s plno možnostmi rozhodování. S bezprecedentní svobodou v soubojovém systému a exploraci s plným obsahem bez mikrotransakcí. Baldur’s Gate 3 je autentickou adaptací Dungeons & Dragons, jakou si lze zahrát, ať už sami, nebo s kamarády,“ dočtete se ve verdiktu naší recenze na Baldur’s Gate 3.

Druhým titulem je akční stealth adventura The Lord of the Rings: Gollum. Ta má naopak na Metacritic průměrné hodnocení 34 a řadí se mezi nejhůře hodnocené tituly tohoto roku. Pokud byste měli zájem, tak k vyzkoušení je na jednu hodinu.