Studio Frontier Developments ještě s podporou loňské budovatelské strategie Jurassic World Evolution 2 nekončí. Dokazuje to oznámení dalšího DLC, které nese název Late Cretaceous Pack. DLC přidá do hry čtyři nové ještěry, kteří se pohybovali po světě v období pozdní křídy.

Po stažení DLC, které vás vyjde na 7,99 euro, tak může vaše parky s dinosaury zdobit létající ještěr barbaridactylus, masivní býložravec alamosaurus, masožravý australovenator a vodní styxosaurus. Ti všichni žili v éře před 66 až 101 miliony let a nové oficiální screenshoty naznačují, že se máme na co těšit třeba v oblasti zbarvení ve dne a v noci.

DLC vyjde už 15. září/septembra 2022 a doprovodí ho v pořadí čtvrtá větší bezplatná aktualizace. Ta vám umožní upravovat a zkrášlovat laguny pro vodní ještěry nebo upravovat zbarvení dekorativních světel v parku. Dojde také na rozšíření chování některých prehistorických tvorů, a tak budou moci létající ještěři při útěku útočit na vrtulníky, zatímco vodní ještěři začnou útočit na stěny laguny, pokud budou nespokojení. Rozšíření se dočká i fotografický režim, do něhož tvůrci přidají vizuální prvky s motivy pohlednic a poštovních známek, nebo sandboxový mód.