Nedávno britské studio Frontier Developments oznámilo, že uzavřelo dohodu s filmovým studiem Universal, ze které vzejde třetí videohra z prostředí Jurského světa. A i když nikdo nechce na rovinu říct, zda půjde o třetí díl série Jurassic World Evolution, všichni s tím tak nějak automaticky počítají. Přesto tu ale máme ještě něco pro příznivce Jurassic World Evolution 2. Budovatelskou strategii z roku 2021 totiž už za několik dnů, konkrétně 16. května/mája 2024, obohatí nové DLC.

Zatímco předchozí placené přídavky v očích mnoha hráčů nebyly příliš lákavé, tentokrát se zdá, že Frontier hodlá splnit přání nejednoho fanouška. Rozšíření Park Managers' Collection Pack má možná poněkud krkolomný název, ale nabídne pestrý výběr prehistorických tvorů, jimž bezpochyby vládne mohutný mořský predátor megalodon. Ti, kteří by chtěli vidět nějakého mohutného predátora spíše ve vzduchu než ve vodě, pak mohou začít vyhlížet thanatosdrakona s rozpětím křídel až 9 metrů.

Pak tu máme dva o poznání menší druhy. Nabídku býložravců rozšíří microceratus, zatímco mezi masožravce se zařadí segisaurus. A aby toho nebylo málo, Park Managers' Collection Pack obsahuje také skin pro tyrannosaura nazvaný Little Eatie, jenž vychází ze čtvrté řady animovaného seriálu Jurský svět: Křídový kemp.

Vývojáři navíc obnovili tradici vydávání bezplatných obsahových aktualizací po boku placených přídavků. Tento čtvrtek tedy vyjde nejen Park Managers' Collection Pack, ale i nová aktualizace, která Jurassic World Evolution 2 zdarma obohatí o trojici nových chaluhových dekorací laguny a variaci osvětlení laguny, kterou je možné použít na souši.