Call of Duty: Black Ops Cold War se připomíná ve finálním traileru. Activision nám dává vědět, že už za pár týdnů vyjde nový díl akční střílečky, která každý rok prodá desítky milionů kusů. Letos na hráče čeká rok 1981 s vrcholem Studené války. V příběhové kampani budeme čelit ohromným konspiracím připravovaným desítky let a budeme bojovat v bitvách, které se nikdy nestaly.

Vrací se známé a oblíbené postavy ze série Black Ops jako Alex Mason, Frank Woods a Jason Hudson. K této trojici se připojí zcela nový tým, aby společně vystopovali tajemného nepřítele známého jako Perseus.

Co se multiplayeru týče, tak v něm budete cestovat po celém světě, od pouští Angoly po chladné Černé moře. Hra více hráčů podporuje hraní napříč platformami a nabízí specializované módy pro 6 vs. 6, 12 vs. 12 a velké bitvy pro 40 hráčů.

Samozřejmě nebude chybět temný kooperační zombie příběh. Jmenuje se Die Maschine a přidáte se v něm k mezinárodnímu týmu podporovaným CIA, známým jako Requiem, a budete řešit děsivé experimenty z druhé světové války, které ohrožují světovou rovnováhu.

Přečtěte si také: Zahráli jsme si betu Call of Duty: Black Ops Cold War - jaké jsou naše dojmy?

V rámci zombíků bude dostupný ještě mód Zombies Onslaught. Ten má ovšem roční exkluzivitu pro PlayStation 5 a PS4. Více jsme o něm psali zde.

Call of Duty: Black Ops Cold War vychází 13. 11. 2020 na PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC přes Battle.net.