Během průzkumů tajuplných anomálií Dark Aether váš tým narazil na podivný Orb. Ten vyzařoval velké množství nebezpečné energie. Rozhodli jste se to se svým parťákem blíže prozkoumat, avšak Orb vytvořil bariéru a uvěznil vás uvnitř ní. K tomu všemu na vás vypustil hordu zombíků. V tuhle chvíli máte pouze jeden úkol: přežít za každou cenu!

Přesně tohle je mód Zombies Onslaught, který bude v Call of Duty: Black Ops Cold War dostupný již při samotném vydání hry. Ale je tu jeden háček. Jedná se o exkluzivní kooperativní režim pro PlayStation 4 a PlayStation 5. Pokud preferujete PC nebo konkurenční Xbox, budete si muset na Zombies Onslaught počkat až do 1. 11. 2021.

Oznámení není to jediné, čeho jsme se dočkali. Jelikož na blogu PlayStationu je k dispozici dosti podrobný popis toho, co nás bude čekat. Zombies Onslaught je kooperační mód pro dva hráče. V něm se ocitnete na známých mapách z multiplayeru a prokoušete si svou cestu ven skrze nával mrtváků.

Se svým parťákem se tedy vydáte na jednu ze známých lokací. Ale nepůjdete neozbrojeni, k dispozici dostanete vámi předpřipravenou výbavu. Takže se do zabíjení zombíků můžete pustit s jakoukoliv zbraní je vám libo. Jakmile se dostanete do akce, Orb kolem vás vytvoří oblast, jež vás udrží na specifické části mapy a zároveň vás chrání před nebezpečnou Dark Aether, která by vám jinak udělovala poškození.

Postupným kosením zombíků se bude Orb nabíjet. Jakmile získá dost energie, začne se přesouvat a s ním i vaše ochranná zóna. A čím více budete zabíjet, tím silnější, rychlejší a odolnější potvory se poženou vaším směrem.

V akci se předvedou také speciální nepřátelé zvaní Elite. A je vám určitě jasné, že tyhle potvory se jen tak skolit nenechají. Od toho se nám také odvíjí, že váš úspěch v Zombies Onslaught se bude řídit podle počtu zabitých Elites.

Jakmile se vám povede dosáhnout určitého hodnocení, získáte i nějaké ty odměny. Ty poté budete moci používat v ostatních Zombies módech a také v multiplayeru. Součástí každé sezóny budou samozřejmě nové mapy a odměny, které půjdou získat jen v Zombies Onslaught.

Call of Duty: Black Ops Cold War vyhází již 13. 11. na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S.