Vypadá to, že se EA v poslední době dost zaměřuje na remastery svých starších oblíbených her. Pár let zpátky vyšla remasterovaná verze závodů Burnout Paradise a čtyři dny zpátky jsme se dočkali jejího vydání i na konzoli Nintendo Switch. Nedávno také vyšel velmi očekávaný remaster Command & Conquer a velmi aktivně se mluví o remasteru původní trilogie Mass Effect. A vypadá to, že tím to nekončí.

Známý novinář Jeff Grubb totiž na serveru VentureBeat zveřejnil seznam sedmi her od EA, kterých se máme do konce roku - nebo někdy kolem začátku roku 2021 - dočkat na Nintendo Switch.

Na seznamu najdeme již vydaný Burnout Paradise a oznámené konverze FIFA 21 a Apex Legends. Je tam ovšem také nedávno představená indie hra Lost in Random, neoznámený projekt od Velan Studios, Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville a především remaster Need for Speed: Hot Pursuit.

K němu Jeff Grubb píše, že se jedná o vylepšenou verzi dílu z roku 2010 (nikoliv tedy toho původního z roku 1998 nebo pokračování z 2002), který kromě Switche vyjde i na PC a „další konzole”.

Prozatím je nutné tyto informace brát jako nepodložené a samozřejmě neoficiální. Jeff Grubb má ovšem v herním průmyslu dobré jméno a dá se tedy pravosti tohoto seznamu a informacím v něm věřit.