Prezentace expertů na zavírání nedávno koupených studií z Microsoftu, která nese název Xbox Games Showcase, nabídla něco nového i příznivcům postapokalyptické série Fallout, jmenovitě hráčům multiplayerového Falloutu 76. Není žádným tajemstvím, že někdy během června/júna má dojít k vydání nové aktualizace, která rozšíří základní herní mapu Appalachie směrem na jih. A nyní již víme, že tato aktualizace vyjde už tuto středu, tedy 12. 6. 2024.

Aktualizace Skyline Valley bude k dispozici ve verzi pro PC, Xbox i PlayStation a nabídne především stejnojmenný region, který znamená vůbec první velké rozšíření mapy od vydání základní hry na podzim roku 2018. Původně šlo o národní park Shenandoah, takže lze očekávat vcelku zajímavé, možná i trochu malebné prostředí a svéráznou faunu.

Expanze ale kromě nových lokací nabídne také další úkolovou linii, která se zaměřuje na záhady Vaultu 63, elektrické ghúly a elektrické bouře. Podle vývojářů z Bethesdy Game Studios bude k dispozici také další Public Event s názvem Dangerous Pastimes a trojice regionálních bossů, jimiž jsou tři obří Robo-mozky (Robo-brains). Velcí fanoušci si navíc budou moci koupit balíček bonusových předmětů s názvem Lost Treasures Bundle, na jehož obsah se můžete podívat níže. Stejně jako na přehled všech akcí a událostí, na něž dojde v dohledné době.

Aby toho nebylo málo, nový trailer navíc odhalil, že na začátku roku 2025 bude ve Falloutu 76 možné hrát i za znetvořeného ghúla.

Přečtěte si naše další aktuální novinky ze Summer Game Festu.