Když nenakupuje Microsoft, Sony nebo THQ Nordic, tak Nordisk Games. Dánská společnost rozšiřuje své působení ve videoherním světě akvizicí studia Supermassive Games, které se specializuje na interaktivní horory. Jde o autory her Until Dawn, The Quarry a The Dark Pictures Anthology.

V březnu loňského roku Nordisk Games koupili 30,7 procenta podílu v britském týmu. Nyní se vedení rozhodlo převzít plnou kontrolu nad studiem. Generální ředitel Supermassive Games, Pete Samuels, si pochvaluje sdílení mnoha důležitých hodnot a avizuje vzrušující a ambiciózní strategii vývoje příběhových her.

Nedávno v Supermassive Games dokončili interaktivní horor The Quarry, který vyšel na PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Na podzim letošního roku je v plánu ještě The Dark Pictures: The Devil in Me. Už dnes je ale jasné, že v budoucnu nás čekají další zajímavé, s největší pravděpodobností hororové, zážitky. Ty mají být ještě lepší díky investici od Nordisk Games.

Nordisk Games se zaměřuje na kapitálové investice do různých evropských studií. Vlastní Star Stable Entertainment, MercurySteam, Flashbulb Games, Nitro Games, Avalanche Studios Group (mj. tvůrci série Just Cause), Kogama.com a nyní Supermassive Games.