The Quarry je o něco lákavější. Nový horor, který vzešel ze spolupráce studia Supermassive Games s vydavatelstvím 2K Games, obdržel dříve slibovaný online kooperativní režim Wolfpack. Dosud mohli hráči spolupracovat pouze lokálně v rámci gaučového módů.

Online režim s podporou osmi hráčů je vytvořen zajímavým způsobem. Vzhledem k tomu, že The Quarry je příběhová adventura, tak hostitel může pozvat až sedm lidí, aby sledovali jeho hru a hlasovali o klíčových rozhodnutích. Většina tedy rozhodne o tom, co se dále stane. To zní rozhodně zajímavě. Tato možnost bude jistě lákat streamery, ale může přinést i vtipné okamžiky v partě s kamarády.

V doprovodu režimu Wolfpack přichází výběr oblečení pro hlavní hrdiny. Nové oblečení evokuje slasherové filmy z 80. let. DLC je součástí Deluxe Bonus Content Packu za 14,99 eur.

The Quarry vyšlo 10. 6. tohoto roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Příběh se odehrává poslední den letního tábora, mladí vychovatelé z Hackett‘s Quarry pořádají oslavný večírek. Žádné děti. Žádní dospělí. Žádná pravidla. Situace se ale rychle zvrtne a začíná boj o život. Skupinku loví místní šílenci a teenageři musejí rozhodovat o životě a smrti.