Epic Games Store nabízí zdarma dvě zajímavé hry, veterán Halo zachraňuje nový díl, o víkendu si můžete zahrát různé hry a další zprávičky z herního světa.

- Na Epic Games Store si můžete na svůj účet zdarma přidat hry Hitman a Shadowrun Collection. Kolekce obsahuje Returns, Shadowrun Dragonfall – Director Cut a Shadowrun Hong Kong – Extended Edition. Na přidání máte čas do 3. 9. Poté bude následovat zdarma Into the Breach.

- Joseph Staten zachraňuje Halo Infinite. Staten se ve velké míře podílel na předešlých dílech Halo od Bungie, spolupracoval na scénáři a vedl tvůrce filmečků Halo: Combat Evolved a Halo 2, psal příběh Halo 3 a byl kreativním ředitelem Halo 3: ODST. Pak se podílel na Destiny. Nyní se vrací pod křídla Microsoftu a bude mít na starost kampaň Halo Infinite.

- V rámci víkendového hraní zdarma na Steamu najdete akční bojovku Hunter´s Arena: Legends. Servery budou dostupné do pondělní desáté hodiny večerní našeho času.

Přečtěte si také: Pátá sezóna je pro Halo Infinite tou poslední, ale nový obsah ještě bude

- S předplatným Xbox Live Gold si můžete do Xboxu One stáhnout a během víkendu vyzkoušet tři hry. Tentokrát jsou to Outward, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege a Star Wars: Battlefront 2.

- 3. 11. na Nintendo Switch vyjde Jurassic World Evolution. Dobrou zprávou je, že půjde o kompletní edici zahrnující všechny dostupné expanze a doplňky.

- Ve vylepšování PS4 a Xbox One verzích pro PlayStation 5 a Xbox Series X začíná být pěkný zmatek. Activision nyní potvrdil, že majitelé fyzické PS4 kopie Call of Duty: Black Ops Cold War budou mít možnost si na PS Store koupit upgrade a získat digitální kopii hry pro PS5. K hraní ale bude potřeba původní Blu-ray disk vložený v PS5. Kolik bude vylepšení stát není v současné době jisté, ale Cross-gen edice hry se prodává o 250 korun dráž.

- Exkluzivita skončila, akční adventura Control od tvůrců Max Payne a Alan Wake vyšla na Steamu ve verzi Ultimate. To znamená i s rozšířeními The Foundation a AWE. Na dalších platformách bude finální verze hry dostupná od 10. 9. - Epic Games, Xbox One a PS4.

- V rámci probíhajícího Gamescomu zveřejnil Microsoft nový trailer na Xbox Game Pass, který připomíná rozšíření na mobily a tablety s operačním systémem Android.

- Jelikož je nová Forza Motorsport ještě daleko, tak pokračuje podpora open-world závodů Forza Horizon 4. Povedený titul se dočkal dvou nových balíčků. Jeden přidává terénní auta v podobě rallye speciálů, UTV čtyřkolek a SUV za 289 Kč. Druhý rozšiřuje vozový park o britské sportovní kousky, stojí 199 Kč.

- Watch Dogs Legion hodnotila komise ESRB a doporučila hru od 17 let kvůli množství krve, odkazům na drogy, intenzivnímu násilí, sexuálním motivům, užívání alkoholu a vulgárním slovům.

- Ještě jedna nabídka na víkend. Na Steamu si můžete stáhnout a zahrát si Two Point Hospital. Když se vám hra zalíbí, můžete si ji koupit za 10,49 euro.

- Uklízecí/renovovací simulátor House Flipper obdrží 18. 2. 2021 dodatečný balíček Luxury, který vám umožní proměnit zchátralé činžovní domy a bývalé průmyslové budovy jako továrny, haly a sklady v luxusní apartmány pro bohaté. To ale není všechno. House Flipper se totiž chystá na mobily a tablety, vydání je naplánováno na 8. 9. pro Android a na 29. 9. pro iOS.

*Videa fungují, pouze se nenačítá náhled.