Od loňského roku jsme svědky mnoha odkladů. Není divu, že fanoušci jsou jak na jehlách a obávají se, aby zrovna jejich očekávaná hra nebyla odložena.

Dnes máme dobrou zpráv pro ty, co čekají na God of War: Ragnarök a New Tales from the Borderlands. Obě hry jsou ve stádiu gold. To znamená, že jsou po vývojové stránce hotové, teď už jen probíhá práce na optimalizaci, opravě chyb atd. Mezitím se lisují verze na Blu-ray disky.

God of War: Ragnarök, pokračování oblíbené akční adventury God of War z roku 2018, vyjde 9. 11. tohoto roku na PlayStation 5 a PlayStation 4 s českými titulky. Titul pokračuje v severském dobrodružství Krata a jeho syna Atrea. Společně se postaví severským bohům. Co myslíte, zabráníme Ragnaröku (konci světa)?

„Fimbulská zima je v plném proudu. Kratos a Atreus se musí vydat do každého z devíti světů a hledat odpovědi, zatímco se ásgardské síly připravují na předpovězenou bitvu, která ukončí svět. Během cesty budou prozkoumávat úžasné mytické krajiny a čelit strašlivým nepřátelům v podobě severských bohů a monster. Hrozba Ragnaröku se stále víc přibližuje. Kratos a Atreus musí volit mezi vlastním bezpečím a bezpečím světů,“ láká tisková zpráva na hru.

New Tales from the Borderlands se na svět podívá 21. 10. tohoto roku ve verzích pro PC a všechny konzole.

„Postavte se proti nemilosrdným korporátním vládcům v tomto příběhovém dobrodružství. Ve věčně válkou zmítané metropoli Promethea budete Anu, Octavio a Fran ovládat v nejhorší den jejich života. Pomozte těmto třem poraženým při jejich snaze změnit svět (a možná ho i zachránit)! Postavte se tváří v tvář planetární invazi, krutému monstru a chladnokrevnému kapitalistovi v této filmové napínavé jízdě, kde je jen na vás, co se stane! Seznamte se s pestrým obsazením plným nezdarů, asasínských botů a mluvících zbraní v závodě na vrchol!,“ dočteme se v tiskové zprávě.