Po roce a téměř pěti měsících se na svět klube fanouškovský překlad Hogwarts Legacy. Akční RPG z kouzelnického světa Harryho Pottera si dnes budete moci zahrát s českými titulky, které nejsou strojovým překladem. Samozřejmě v případě PC verze.

O lokalizaci se postaralo známé uskupení Lokalizace.net. České titulky by měly být ke stažení dnes v podvečer (kolem 18:00) z aplikace Manager. Tu si můžete stáhnout zde.

„Děkujeme vám za vaši trpělivost a podporu. Také všem překladatelům, testerům a korektorům za skvěle odvedenou práci. Těšíme se, až si budete moci užít kouzelný svět v této hře v našem rodném jazyce,“ uvedla skupina Lokalizace.net na Facebooku.

Hogwarts Legacy vyšlo 10. 2. 2023 a jde o nejprodávanější hru tohoto roku. Před měsícem obdržela letní aktualizaci. Přidala nový fotografický režim, možnost resetovat body talentu nebo úkol Haunted Hogsmeade, jenž byl dříve exkluzivně pro PlayStation.

Lokalizace.net mají na kontě překlady pro Hollow Knight, Crusader Kings 3, Dishonored, Sekiro Shadows Die Twice, Resident Evil, Dead Space, Red Dead Redemption 2 nebo Grand Theft Auto V.

Rok stará ukázka z překladu Hogwarts Legacy