Dnes do všech verzí Dying Light 2: Stay Human dorazí aktualizace Gut Feeling, která vylepší bojový systém. Díky němu mají být souboje brutálnější, fyzicky náročnější a uspokojivější, stejně tak se můžete těšit na nové způsoby rozčtvrcení nepřátel. To dokládá i nejnovější trailer. V něm souboje překypují brutalitou. Nejspíš polský Techland zvolil tohle datum schválně, zítra totiž vychází Dead Island 2.

S aktualizací se do hry dostane systém transmogrifikace, aby hlavní hrdina vypadal stylově bez rizika ztráty cenných statistik svého vybavení. Hodit se jistě bude nový systém výroby zbraní, který umožní najít a vylepšit modrotisky zbraní.

Kromě toho Techland dnes spustí akci Viral Rush, jež potrvá do 4. 5. a umožní získat nové předměty. Více podrobností ale zatím odhaleno nebylo. Místo toho jsme ještě lákáni na nové stanoviště Pilgrimů, kde můžete sledovat komunitní události, aktivovat odměny a získávat Pilgrim žetony.

V červnu by měla následovat další velká aktualizace, věnovat se bude systému parkouru. Až poté se o pozornost přihlásí příběhové rozšíření, které hráče zavede do nové oblasti, kde se v boji s novými druhy nepřátel spolehnou na dosud neviděné zbraně. Více o plánech zde.

Jaká bude budoucnost Dying Light? Druhý díl má být podporován několik let. Současně se ale Techland netají tím, že přemýšlí nad Dying Light 3. Titul nebyl oficiálně oznámen, nicméně šéf vývoje série sonduje u fanoušků, za koho by chtěli hypoteticky hrát.