Předplatitelé základního tarifu PlayStation Plus se poslední měsíc letních prázdnin mohou těšit na další tři hry zdarma. Sony dnes oznámila, že hráči si od 1. 8. do 4. 9. 2023 budou moci do digitální knihovničky přidat oblíbenou kreativní hru, jednu z nejlepších nezávislých her roku 2021 a nejnovější golf.

Konkrétně je to Dreams od studia Media Molecule ve verzi pro PS4, akční izometrická adventura Death's Door ve verzi pro PS5 a PS4 a PGA Tour 2K23 také ve verzi pro novou i starší generaci konzolí PlayStation.

Do aktivace srpnových her můžete nadále získat střílečku Call of Duty Black Ops Cold War (PS5 | PS4), příběhový thriller Alan Wake Remastered (PS5 | PS4) a zajímavou adventuru Endling - Extinction is Forever (PS5 | PS4) s českými titulky.

Připomeňme, že na začátku letošního roku vývojáři z Media Molecule oznámili, že od 1. 9. přestanou podporovat Dreams aktualizacemi. Místo toho se budou soustředit na nový projekt. Ten popisují jako vzrušující. Po 1. 9. 2023 budete mít nadále možnost v Dreams vytvářet, sdílet a hrát svou tvorbu, stejně tak tvorbu ostatních hráčů.