Prodloužení podpory Assassin's Creed Valhalla o další rok nese první ovoce. Ubisoft dnes zveřejní novou aktualizaci s novým obsahem a slibuje další zajímavosti v nadcházejících měsících.

Pokud vám drancování a nájezdy v Anglii připadaly příliš lehké, je tu nová výzva pro vašeho Eivora. Dnešní aktualizace přináší Aesir (nightmare) obtížnost, přidává nové River Raid mise a další možnosti tetování.

Nová obtížnost Aesir je považována za velmi důležitou. Zvyšuje poškození o 200 procent, snižuje léčení o 40 procent a zmenšuje o 38 procent časové okno pro parry.

Tři nové River Raidy se odehrávají v Erriffu, Berbhu a Rýnu. V každém na váš čeká nový boss. Po jejich zdolání si můžete vylepšit svou síň Jomsviking a v klášterech nalézt tři nové schopnosti:

  • Spinning Harpoon – mohutný točivý útok, který odhodí okolní nepřátele
  • Percussion Arrow – zasáhnete štít nepřítele a způsobíte tlakovou vlnu
  • Precision Axe Throw – hodíte vaší sekyrou na slabé místo nepřítele

S novinkami přichází také opravy a vylepšení, včetně oprav u posledního dodatečného balíčku The Siege of Paris.

Na nové generaci konzolí si pro dnešní patch připravte přes 30 GB volného místa, na PC a Xboxu One přes 26 GB a na PlayStationu 4 přes 14 GB.

Co dál? Na podzim se můžeme těšit na verzi 1.3.2 a o něco později pak na Discovery Tour – speciální herní mód, který se poprvé objevil v Assassin's Creed Origins a nabízí možnost poznat herní svět z úplně jiné stránky, z historického pohledu, kdy se můžete bez obav procházet herním světem a dozvědět se více o historii. Vše bude zdarma.